Otursdag

Ja se vilken dag. Gårdagen blev.
Dagen började med att mobilen inte ville ladda.
Hade lagt den på laddning undet natten men inte var den laddad inte. Jag prövade med flera laddare men det gick inte.så där stod man utan telefon. 
 
Så då skulle jag fara tidigare till jobbet så skulle jag hinna in på novicom och se om dom. Hade en billig telefon som man kan ha som reservtelefon.
 
När jag då skall fara. Så. Vill inte bilen starta.   Batterier är dött. Och utan telefon så kan jag inte ringa.  Så då dår man kolla om grannarna har en batteriladdare.  Och tUr har jag. En granne har en batteriladdare så då kan jag ladda sn stind och sen fara.
När jag har tio minuter kvar innan jag är på jobbet. Så ser jag i backspegeln hur det ryker bakom bilen. Och sen började bilen tappa fart men blev normal igen men sen tappa den fart igen.  Så jag nara bad att jag skulle ta mig till norsjö och verkstaden. Och där står bilen nu..
 
Så nu väntar jag bara på vad för fel det är..
 
Men nu skall jag göra mig  kopp te med honung. i..
 
Godnatthöh

Tacos

Gomorron. 
Vilken härlig dag trots att vi vaknade upp till den första frosten imorse.  Så nu kan vi börja lägga 6ndan sommarkläderna och plocka fram vinterkläderna.
 
Gårdagen var också härlig  solen sken och städning stod på listan. Sovrummet fick sig en ordentlig uppställning och det behövdes.   Madrasser ut på balkongen för vädring och likaså sängkläderna. Funderar på en ny säng också.
 
Dagen avslutades med en tacimiddag till dotterns stora förtjusning.
 
Och det var gott. 
Nu börjar en ny arbetsvecka   

Efter regn??

 Kommer solsken  och efter solsken kommer regn. Jo så såg det ut igår,  under dagen stormade och regnade det och det regnade fram till  17 snåret  kom solen :).
 
 
Men sen under kvällen började det regna igen och det ordentligt..Då är det tur man kan sitta inomhus med tända ljus och mysa.
 
 
 
http://snackansbilder.blogg.se