Syskonkärlek

Ja vad skall man säga om syskonkärlek? den kan visa sig på många olika sätt.
Mina barn  slänger gärna glåpord åt varandra men jag vet att dom innerst inne tycker om varandra. Det fick jag bevis för ikväll.
Felicia i mitten och alle till vänster Tobias till höger
Felicia och hennes bröder T och A samt T;s  flickvän var igårkväll ute och gick en promenad. Detta har inte varit nåt problem förut ja inte på dom senaste  11 åren.. Igårkväll när hon kom hem så andades hon väldigt fort och ibland var det som att hon fick kipa efter andan..
Jag skulle ha tagit med Felciia till Norsjö då dom hade disco, det blev dock så att jag avbokade det för att Felicia behöve få vara hemma och vila, själv hade jag väl ingen lust att fara och jobba men det var ju inget att göra åt då , så jag förklarade för hennes bröder vad det kunde vara och bad att dom höll koll på henne under kvällen och att dom skulle ringa om det var nåt..
Då fick jag verkligen se syskonkärleken glänsa igenom   fast det vill dom säkert inte medge själva.
Min telefon har då inte ringt än så jag kan nog vara lugn nu. Men på måndag så är det jag som ringer till Barnhjärtkliniken och hlör med dom. För på senaste besöket fick jag veta att hjärtat slog dubbelslag samt att tunneln son är byggd  för att blodet skall gå rätt var lite trängre....
Så jag skall höra mig för
Vi ahr som sagt ahft väldig tur dom senaste 11 åren med Felicia   hon ahr mått så bra man önskat  och hon har hängt med på allt på gymnastiken och hållit på med skytte..
 
Nä nu skall jag gå min sväng så får vi höras senare idag..
 

Morgonstund har guld i mun ??

Nja vet inte det jag, sitter här och längtar efter att få fara hem. Men jag har 1½ timme kvar av passet innan jag får fara hem och sova...
Men tyvärr bjuder inte denna lördag på nåt finväder, ute är det mulet och trist. Tyckte mig se solen en stund men nu lyser den med sin frånvaro..
Nä jag skall nog springa en sväng nu så jag  håller mig vaken ..
 
Ha en bra dag allihopa..